GamingPC&ConsolesTech&IT

Au apărut secvențe noi de gameplay din Fallout 76

Fallout 76 va sosi în noiembrie, iar spre finalul acestei luni va începe și un beta test pentru public… publicul care nu va fi prea preocupat de Red Dead Redemption 2, adică. Dar până atunci, Bethesda pare să fi oferit acces la joc presei… o parte din presă, ceea ce înseamnă că puteți găsi acum pe internet câteva ore de gameplay proaspăt din Fallout 76.

Puteți vedea mai jos două astfel de exemple, realizate de GameSpot și de PC Gamer, în care este prezentată experiența de multiplayer a jocului, una care amintește pe alocuri de cam fiecare MMO în care lumea comunică predominant prin sărituri și ocazional emote-uri, iar apoi începe să omoare aleator tot ce are nume roșu, în timp ce mai culeg de pe jos orice floare și bucată de fier vechi.

Reacția publicului până acum nu pare să fi fost în totalitate pozitivă.

Aceste mostre de gameplay din Fallout 76 mai relevă și câteva informații importante despre joc, precum modul în care va funcționa sistemul VATS într-un mediu persistent on-line în care nu poți pune pauză. Simplu spus, nu prea funcționează ca VATS, neexistând posibilitatea de a îngheța timpul pentru a putea analiza minuțios mediul înconjurător și inamicii. În schimb, veți selecta o parte a corpului inamicului pe care vreți să o loviți, iar arma voastră va lovi acea parte la următorul foc… asta dacă ați obținut abilitatea care deblochează această porțiune din VATS, altfel doar arată șansa procentuală de a lovi ținta.

De asemenea, melodiile din jocurile Fallout/Bethesda mai vechi par să își facă apariția în Fallout 76.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button