GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Secvențe de gameplay din Vampire The Masquerade Bloodlines 2

Cu ocazia E3-ului, avem parte de prima mostră de gameplay efectiv din Vampire The Masquerade Bloodlines 2. Un joc pe care multă lume arde de nerăbdare să îl butoneze de mai mulți ani decât se află în producție.

Paradox Interactive și studioul Hardsuit Labs au lansat acest trailer de gameplay ce face jocul să arate foarte bine, chiar dacă avem încă un an de zile de așteptat până ce va fi lansat. Poate prea bine.

Din fericire pentru noi, cei care lucrează la joc sunt cinstiți, așa că au lăsat diferite organizații de presă să joace varianta de testare ce era disponibilă la E3 și să filmeze acțiunea. În această variantă, jocul parcă nu arată încă pe cât de rafinat pare din trailer, iar interfața și animațiile dau pe alocuri câteva flashback-uri cu Dark (ce l-a avut în rolul principal pe Geralt of Rivia). Totuși, avem parte de lupte corp la corp parcă ceva mai coezive decât la predecesorul său, interacțiuni de dialog ce vor schimba natura aventurii noastre, precum și de un mediu ce poate fi parcurs în mod diferit în funcție de ce puteri aveți al dispoziție sau de ce puteri dispuneți. Este tot Deus Ex cu vampiri.

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 va fi lansat pe la începutul anului viitor, așa că n-ar mai fi mult de așteptat, asta dacă nu cumva jocul va fi amânat pentru ca nu cumva să se repete incidentele ce au dus la problemele primului Bloodlines.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button