MORE

Securitatea Twitch a fost periclitata!

Twitch.tv anunță că zilele trecute s-a petrecut un incident nefericit, securitatea serviciului fiind periclitată. Nu se știe exact amploarea atacului, dacă s-a obținut acces la parole, dar pentru siguranță, Twitch forțează acum resetarea lor.

La următoarea accesare a serviciului, veți fi obligați să vă schimbați parola și dacă îl folosiți pentru streaming, va trebui să generați un alt cod de streaming. Utilizatorii care au fost afectați direct și sigur de acest atac au fost înștiințați.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button