PC

Secretul lui Bachus este un i7 Skylake

Pasionații de artă și calculatoare tind să își combine cele două hobby-uri prin realizarea de modificări ciudate ale PC-urilor. Unii poate fac o carcasă să semene cu o armă, alții cu o relicvă din Fallout, iar alții tare par să adore vinul.

Ca parte din evenimentul Thermaltake CaseMod Invitational 2016, indivizi din toată lumea s-au întrecut pentru a realiza cele mai trăznite modificări cu putință pentru carcasele lor, iar unul din proiecte chiar că merită ceva atenție.

Realizat de un francez numit Bertrand, modificarea este destul de complexă și prezintă câteva provocări interesante. Și anume, cum faci în așa fel încât să dai impresia că PC-ul tău este beat non-stop? Răspunsul a fost simplu, prin îndesarea de butoaie în el și realizarea unui sistem de răcire care arată de parcă este făcut să funcționeze cu vin.

PC-ul nu este răcit cu vin, ci cu un lichid de răcire de culoare roșie, care este trecut printr-un ansamblu de țevi și rezervoare care sunt mascate să arate ca pahare și sticle. Nu este tocmai genul de PC făcut să fie mutat, din moment ce în spatele plăcii de bază se află un recipient deschis, așa că poate fi considerat extrem de impractic.

Totuși, pare genul de lucru care ar sta de minune într-o cramă.

[Thermaltake]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button