PC&Consoles

Secret World Legends promite un upgrade major luna viitoare

În timp ce evenimentul Samhain 2017 din Secret World Legends este în plină desfășurare, iar Funcom a lansat Hide and Shriek ca titlu gratuit, această săptămână are o gamă extinsă de activități pentru fanii jocurilor produse de studioul Funcom. Din fericire, studioul face o treabă bună atunci când vine vorba despre comunicare a ultimelor noutăți.

Funcom a recapitulat multe dintre ultimele noutăți care au avut loc în ultimul timp, inclusiv evenimentul de Halloween, micul patch de săptămâna trecută, și și-a stârnit fanii cu o mică surpriză care va veni în curând. Jucătorii speculează pe scară largă că acesta este un nou sistem care permite claselor cu rol de tank și healer să stocheze și să echipeze un al doilea set de echipamente DPS.

Și în timp ce jucătorii așteaptă un pachet de conținut nou pe parcursul acestui an, cel puțin există o actualizare „majoră” de tip quality-of-life, programată pentru noiembrie:

Subiectele includ Elementalismul, surpriza sus-menționată și alte îmbunătățiri cerute. Detaliile sunt încă în curs de finalizare, dar într-adevăr ne dorim să ne asigurăm că știți că v-ați făcut văzuți și auziți pe o mulțime de subiecte, cum ar fi echipamentul, modul în care jocul vă învață concepte, itemizarea și alte caracteristici pe care le-am dori să le strecurăm în acest update.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button