GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sea Of Thieves, gratuit pentru o săptămână dacă aveți invitație

Microsoft a anunțat o nouă promoție interesantă pentru Sea of ​​Thieves, care vă permite să vă invitați prietenii să joace gratuit pentru o perioadă limitată de timp. Dacă dețineți jocul, sau aveți un abonament activ pentru Xbox Game Pass, puteți face cadou coduri de Sea of Thieves pentru trei prieteni, care vor putea să îl joace gratuit până la data de 13 februarie.

Oferta va fi disponibilă începând cu astăzi, 6 februarie. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul Sea of ​​Thieves pentru a intra în posesia codurilor, asta dacă împliniți condițiile de mai sus. După ce promoția se încheie pe 13 februarie, oricine a primit coduri gratuite poate achiziționa permanent jocul cu o reducere de 35%. Rețineți că pentru a putea juca Sea of Thieves pe Xbox sau pe PC prietenii voștri vor avea nevoie de un abonament Xbox Live Gold.

Rare, studioul responsabil cu Sea of Thieves, a dat de înțeles și că are „o veste mare“ pentru aniversarea de un an a jocului, pe 20 martie. În timpul trecut de la lansare, compania a continuat să sprijine aventura multiplayer cu mai multe pachete DLC gratuite.

Tot cu ocazia prezentării Inside Xbox de ieri, Microsoft a dezvăluit titlurile gratuite pentru Xbox Game Pass în luna februarie. Crackdown 3 este capul de afiș al acestei luni și va fi inclus în serviciul de abonament începând cu 15 februarie, care este și data lansării jocului. Alt titlu notabil care urmează să fie adăugat în cursul lunii este recentul Shadow of the Tomb Raider.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button