GamingPC&ConsolesTech&IT

Sea of Thieves va ajunge pe Steam

Yar har har!

Acum câțiva ani, Microsoft și Rare au lansat un joculeț numit Sea of Thieves. Era haios, puteai cânta la acordeon când te plimbai cu barca, iar varianta inițială avea cam la fel de mult conținut ca tutorialul unui joc similar făcut de Akella.

Totuși, a avut ceva succes, iar Rare a continuat să producă destul de mult conținut pentru el, ajungând în cele din urmă să fie un joc bunicel. Presupun. Nu m-am mai atins de el de când a fost lansat, fiindcă nu avea conținut și nu prea erau mulți jucători, din moment ce funcționa doar prin Windows Store, cu toate ramificațiile sale minunate pe care probabil le dezactivează toată lumea din Powershell după ce este instalat sistemul de operare. Funcționa. La trecut. Asta nu va mai fi valabil pentru mult timp.

Rare și Microsoft anunță că jocul va sosi în cele din urmă pe Steam. Data exactă nu a fost anunțată. Important este că jocul se află pe drum și va avea suport pentru cross-play cu varianta de Xbox One. Mai important, mult mai important, poate asta va însemna că în curând vom primi și jocurile din seria Forza. Nu de alta, dar lui Forza Horizon 4 i-ar sta bine într-un loc unde nu este nevoie de Microsoft Store.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button