Gaming

Sea of Thieves deschide porțile ultimului beta test înainte de lansare

Studioul responsabil pentru producția lui Sea of Thieves, Rare, au anunțat astăzi încă un beta test pentru jocul lor de multiplayer cu pirați. Această versiune beta va fi cea finală înainte de lansarea jocului ce va avea loc peste câteva săptămâni, și poate fi testată de toată lumea pe Xbox One și PC. Beta testul este acum live și este disponibil până pe 11 martie la prânz.

În timpul unei actualizări a dezvoltatorului despre beta-ul final, producătorul executiv Joe Neate a explicat că studioul dorește să aibă un număr cât mai mare de jucători care să încerce jocul față de dățile precedente, și pentru a face acest lucru au dat liber acces tuturor. În plus, în noul beta au fost incluse o serie de funcții noi.

Prima dintre ele este Merchant Alliance, o facțiune care dă misiunea jucătorilor de a captura animale în schimbul unor recompense. O altă caracteristică nou testată în beta este Skeleton Forts, care creează posibilitatea ca forturile din lume să fie ocupate de scheleți. Aceste forturi speciale oferă recompense mai mari pentru cei care le eliberează, dar sunt ulterior marcați de nori mari care se plimbă deasupra lor, și care sunt vizibili pentru toți jucătorii. Firește, acest lucru va însemna că, pe lângă scheleți, va trebui să luptați și împotriva altor jucători, pentru a putea păstra recompensele.

Neate a subliniat că ar putea exista probleme cu versiunea beta, deoarece studioul testează jocul și caracteristicile acestuia și invită o mulțime mult mai mare de oameni pentru a pune serverele jocului la încercare. Dacă apar probleme, Rare spune că ar putea bloca temporar pe noii jucători care se vor înscrie pentru a echilibra situația. Echipa de servicii va lucra, de asemenea, la rezolvarea oricăror probleme care ar putea apărea.

Data lansării lui Sea of Thieves este 20 martie. Aceasta va fi una dintre primele încercări pentru proiectul Game Pass al celor de la Microsoft, care oferă abonaților acces la o gamă de jocuri, inclusiv toate titlurile dezvoltate de ei începând chiar din ziua lansării.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button