Gaming

Sea of Thieves are parte de încă un beta gratuit

Sea of Thieves, viitorul joc de multiplayer cu pirați de la Rare, va avea un alt beta în acest weekend. Cei care au avut acces la prima versiune de closed beta vor putea să navigheze din nou începând de astăzi, 16 februarie, până pe 18 februarie la prânz.

Potrivit lui Rare, această a doua sesiune de beta „este pentru a testa efortul pe care am l-am depus de la closed beta și de a încerca să atingem un număr mai mare de jucători simultani decât am văzut vreodată„. Drept urmare, producătorul a spus că jucătorii ar trebui să se aștepte ca sesiunile să fie întrerupte și să întâmpine dificultăți în a se loga la joc în momentele de vârf de-a lungul weekend-ului și probleme cu utilizarea magazinului in-game. Desigur, totul este pentru a izola problemele pentru momentul lansării.

Conținutul disponibil în această versiune beta va fi același cu conținutul inclus în versiunea beta anterioară. Rare a spus că „va fi în mod intenționat un set de caracteristici asemănătoare … limitat la compania de comercianți Gold Hoarders și Voyages„, astfel încât să poată să „crească scara și să testeze problemele la o scară mai mare de jucători conectați„.

Pentru cei care încă nu au reușit să intre în beta, Rare intenționează să mai ofere un alt beta test mai aproape de lansarea jocului. Acela va oferi „o parte din experiența mai vastă a lui Sea of Thieves„.

Sea of Thieves se va lansa pe 20 martie pentru PC și Xbox One. Pentru cei cu Xbox Game Pass, Sea of ​​Thieves va fi disponibil ca parte a programului de abonament încă din prima zi. Acest lucru vă oferă acces nu doar la versiunea Xbox One, ci și la versiunea PC. Câteva accesorii tematice pentru Xbox One se vor lansa simultan cu jocul.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button