GamingȘtiri IT

Sea of Thieves anunță The Arena, un nou mod PvP

Sea of Thieves va primi la începutul anului viitor o nouă expansiune și un mod PvP numit The Arena.

Sea of Thieves a primit destule update-uri de la lansare până acum, în care au extins aventura cu pirați în DLC-uri precum The Hungering Deep, Cursed Sails sau Forsaken Shores. Rare pregătește noi update-uri pentru 2019, așa că acum e momentul să te apuci de joc dacă vrei să fii pirat.

Primul update anunțat pentru începutul anului viitor se va concentra pe un mod PvP arena. The Arena așa cum este numit, va pune jucătorii să se confrunte în meciuri și să găsească cât mai multe comori. DLC-ul va include o nouă tavernă pentru jucătorii interesați de lupta în arenă, și o nouă facțiune numită The Sea Dogs care se va alătura celorlalte patru, și va include recompense pentru cei care joacă modul PvP. Mai jos poți urmări și trailerul lansat în cadrul evenimentului organizat de Microsoft, XO18: 

Sea of Thieves va primi în curând cea de-a patra expansiune, care se va numi Shrouded Spoils. Expansiunea va aduce mai multe opțiuni de personalizare a navelor, unde vei avea diferite cosmetice pentru cârmă sau tunuri, spre exemplu. În mod cert, Shrouded Spoils va avea o campanie și va introduce noi provocări pentru jucători, mai ales că lumea va fi afectată de o ceață deasă care va afecta vizibilitatea jucătorilor.

Sursa

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button