GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Se zvonește că un nou joc BioShock se află în producție

Într-un articol publicat de Kotaku cu privire la situația actuală a studioului Hangar 13 responsabil pentru Mafia III, regăsim câteva detalii despre un alt joc publicat de 2K despre care poate ați mai auzit. Știrea dezvăluie că un alt studio top-secret situat lângă Hangar 13 se află în faza incipientă de lucru la un nou titlu BioShock.

Lângă ei un grup mic de oameni lucrau la un proiect numit Parkside, recrutând în tăcere oameni din industria jocurilor video pentru un joc atât de secret, încât nu le spuneau nici colegilor lor de la Hangar 13 despre asta. Totusi, știrea s-a aflat, și anume că este vorba despre un joc nou al uneia dintre cele mai interesante francize de shooting din ultimul deceniu: BioShock.

Proiectul încă nu a apucat să prindă amploare, conform unei persoane implicate în realizarea sa:

Încearcă să se hotărască cu mare grijă care va fi nucleul care va sta la bază. Sunt atenți să nu cadă în aceeași capcană pe care o întâmpină fiecare studio, unde sunt prea mulți oameni și mai nimic pentru ei de făcut.

Articolul scris de Kotaku despre Hangar 13 este interesant și merită citit, deși are o tentă tristă: în ciuda problemelor cu Mafia 3, sună ca și cum studioul ar fi fost totuși pregătit pentru lucruri mai mari, mai bune și cu adevărat interesante. Din păcate, concedierile și schimbarea conducerii i-a costat mult. Mențiunea unui nou BioShock este totuși partea care atrage cu adevărat atenția. Nu este surprinzător faptul că 2K s-ar întoarce la una dintre cele mai recunoscute și mai valoroase serii ale sale, mai ales că au trecut cinci ani de când a fost lansat BioShock Infinite.

Va fi foarte interesant să vedem direcția pe care o va aborda noul BioShock. Raportul nu indică cine se află la cârma proiectului, dar Ken Levine, directorul creativ pentru BioShock și BioShock Infinite, nu va fi implicat: acesta a dizolvat studioul Irration Games în 2014 și conduce acum un nou studio, mai mic, intitulat Ghost Story Games.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button