GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Se zvoneste ca Rockstar Games va crea un joc plasat in epoca medievala

Rockstar este o companie cunoscuta pentru jocurile sale open-world cu care au acoperit atat perioadele moderne, cat si anii 1940, dar si Vestul Salbatic, dar de aceasta data avem sansa ca acestia sa creeze un joc plasat tocmai in epoca medievala. Cativa fani ai studioului au gasit o linie interesanta in profilul de LinkedIn al unui angajat Rockstar India.

Reponsabilitatile locului de munca: Crearea de piese modulare ale mediului inconjurator cu un finisaj organic care urmeaza stilul arhitectural medieval.

Profilul cu pricina a fost insa editat de atunci, iar fraza de mai sus a fost inlaturata, dar internetul desigur, nu uita asemenea lucruri.  Ar trebui insa sa mentionam ca acest cont ii apartine lui Pawas Saxena, un fost angajat Dhruva Interactive, companie care a fost de curand absorbita de Rockstar India, astfel exista sanse ca toate referintele la un titlu in epoca medievala facute de Dhruva sa apartina de fostul loc de munca.

Insa nu ne bazam doar pe aceasta postare la intamplare de pe LinkedIn, ci si pe o postare creata de un utilizator al site-ului Reddit care ofera cateva detalii foarte interesante. Acestea provin dintr-o sursa care in trecut s-a dovedit de incredere referitor la GTA: Online si Red Dead Redemption 2. In mare, „Project Medieval” ar fi urmatorul joc pe care Rockstar il va dezvolta, nu Grand Theft Auto VI sau Bully 2. Nu se stie daca jocul va fi open-world, dar se pare ca va avea mecanici de lupta cu sabii.

Conform sursei, jocul nu este extrem de departe iar Rockstar ar vrea sa il lanseze in primul trimestru al anului 2021. Daca este adevarat, ne putem astepta sa dezvaluie detalii despre joc in curand. Desigur, trebuie sa luam in considerare si faptul ca jocuri precum Grand Theft Auto VI si Bully 2 sunt candidati mai buni pentru urmatoarea lansare Rockstar, dar dupa succesul inregistrat de Red Dead Redemption 2, se poate ca studiourile sa aiba resursele necesare pentru a lucra la mai multe proiecte simultan.

WCCFTech

Articole asemanatoare

Back to top button