MORE

Se zvoneste ca fosta echipa Nokia N9 construieste un telefon cu Android!

Conform unor zvonuri lansate in urma cu o saptamana, Nokia ar putea reintra pe piata telefoanelor mobile inteligente! Greu de crezut, din moment ce divizia de telefoane Nokia a fost vanduta catre Microsoft. Dar daca ne raportam la zvonuri, Nokia N9 s-ar putea trezi din morti si ar putea deveni un model cu Android! 

Pentru cei care nu sunt familiari, Nokia N9 a fost primul si ultimul telefon al companiei care a rulat sistemul de operare proprietar, MeeGo. Este greu de crezut ca acest lucru poate deveni realitate, din mai multe motive. In primul rand ca Nokia si-a vandut divizia de telefoane catre Microsoft, deci finlandezii nu pot reintra pe piata telefoanelor cu acelasi nume. Dar ar putea peste 10 ani, cand expira contractul.

Ceea ce face aceasta stire si mai interesanta este ca, daca Nokia decide sa reintre acum pe piata, sub ce nume vor activa? Fie asteapta 10 ani ca sa poata „refolosi” numele Nokia, fie inventeaza un brand nou. Dar trecem peste acest aspect. N9 ar putea rula Android, iar asta nu este o noutate, mai ales ca Nokia a jonglat cu Android pentru modelele X, desi acestea nu erau tocmai performante. Iar N9 se vrea un flagship, asa cum era in trecut.

Aceste informatii raman la stadiul de zvon pana cand cei de la Nokia sau cum s-or numi ei vor veni… sau nu cu un comunicat de presa oficial.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close