Telefoane

Se pare că următorul telefon Huawei va avea 3 camere de spate!

Telefoanele inteligente sunt ferestre în viața cuiva, deoarece acestea reprezintă principalul mijloc prin care funcționează cele mai populare platforme sociale bazate pe imagini. Fără un smartphone grozav, experiența Snap și Instagram este dificilă sau imposibilă. Acest lucru este suficient pentru a oferi producătorilor de smartphone motive pentru a crea ediții iterative mai mari și mai bune ale modelelor populare, iar Huawei nu face excepție.

Într-o cursă a înarmărilor repede asemănătoare cu obsesia industriei aparatelor de ras de a adăuga tot mai multe lame, Huawei, producătorul chinez de telefoane inteligente, ar putea lansa primul gadget cu 3 camere din lume, în încercarea de a-și depăși competitorii, dintre care cei mai mulți folosesc designul dual-camera, care până nu demult era considerat inovativ.

Nu se știe exact ce beneficii pentru utilizatori vor fi aduse prin încorporarea unui design triplu-cameră într-un smartphone, dar oamenii se așteaptă ca mai mult să însemne implicit și mai bine și, mergând pe istoria camerelor de telefon, acest lucru tinde să fie chiar adevărat.

Noul Huawei P20 va fi lansat la un eveniment de la Paris, pe 27 martie, în funcție de zvonuri. Forbes raportează că smartphone-ul va avea o rezoluție totală de 40MP și un zoom optic / digital de 5x, ceea ce îl face într-adevăr un dispozitiv formidabil. Aceste specificații nu sunt confirmate, dar arată impresionant pe hârtie.

În conformitate cu tradiția Huawei de a folosi sticla Leica, camerele telefonului P20 vor fi proiectate în coordonare cu producătorul de aparate foto din Germania. Adăugarea lui Leica adaugă întotdeauna ceva special pentru modelele produse de Huawei, iar P20 nu va fi diferit.

Nu se știe altceva despre Huawei P20 în ceea ce privește specificațiile, dar analiștii indică faptul că tehnologia Huawei este deja suficient de impresionantă, ca dovadă că firma poate scoate tehnologia de ultimă generație de înaltă calitate. Forbes compară specificațiile despre P20 cu smartphone-ul S9 de la Samsung, dar acesta este doar un punct de referință arbitrar.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button