GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Se pare ca Battlefront 2 si-a spalat pacatele din perioada lansarii

Dezvoltatorii spun ca fanii sunt foarte multumiti

Dupa ce s-a straduit sa treaca de una dintre cele mai dezastruoase lansari din istoria gaming-ului, se pare ca Star Wars Battlefront 2 a reusit sa se redreseze. Dennis Brännvall , designer pentru DICE, a vorbit cu juranlistii de la GamesIndustry si le-a povestit cum au atins un punct mort din perspectiva respectului aratat de fani din cauza intregului scandal cauzat de implementarea agresiva a loot box-urilor in joc, dar aproape doi ani mai tarziu, comunitatea pare mai fericita ca niciodata.

„Trebuia sa ne revenim si sa facem curatenie generala – asemanator cu cazul Rainbow Six Siege”, a spus Brännvall. „Jocul nu a avut lansarea pe care ne-am fi dorit-o, dar acum merge bine si avem o traiectorie pozitiva.”

Brännvall a mai spus si ca EA lanseaza mai mult continut pentru Battlefron 2 acum, comparativ cu primul an. Comunitatea este mai fericita, iar ca rezultat direct, echipa de dezvoltare este intr-o stare mult mai buna. „Acum este amuzant”, a mai spus el. „Nu era prea amuzant in primavara anului 2019. Nu a fost nici de departe cea mai buna perioada in ograda DICE.”

Intr-un mod interesant, abordarea EA vis-a-vis de Battlefront 2 a fost complet diferita fata de predecesorul acestuia chiar de la inceput. Brännvall  a explicat ca dezvoltatorii stiau deja ca Battlefront 1 urma sa primeasca un an intreg DLC-uri sub forma unui season pass, iar asta a fost de ajutor, dar in cazul lui Battlefront 2, au fost nevoiti sa refaca anumite sisteme deoarece au inteles ca asta este marele titlu, cel la care vor lucra mult timp de acum inainte.

DICE au dezvaluit de curand si harta de dezvoltare pentru Battlefront 2 pentru toata perioada ramasa a anului 2019, care se traduce in aditia unei noi harti, „contextual spawning”, o abilitate care iti permite sa spawnezi Command Posts, un nou mod co-op in patru oameni, iar in Decembrie, continut inspirat de urmatorul film din universul Star Wars, The Rise of Skywalker. Acest update va contine o noua planeta si noi intariri. Mai multe detalii vor fi disponibile mai aproape in timp de lansare.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button