GAMING

Se gandeste Nintendo sa faca filme?

Mana sus cine regreta ca a vazut filmul The Super Mario Bros. din 1993? Nu serios, in sectiunea de comentarii vreau sa vad niste pareri de la voi!

Filmul a fost un dezastru din toate punctele de vedere, atat critic, dar si cinematografic, toti actorii implicati fiind de mare calibru, dar cand scenariul este un dezastru, scris de cineva care nu are nici cea mai vaga idee despre premiza jocului, adica un italian care sare foarte sus se indoapa cu ciuperci si alte plante si se cearta cu un dragon urias, care, intamplator, are o tona de minioni. Dar pe de alta parte este un film care iti aduce aminte de ce nu trebuie lasat Hollywood sa faca filme bazate pe jocuri. Lucru care se pare ca ar fi stat altfel daca creatorul Shigeru Miyamotosi și producatorul lui Mario, Takashi Tezuka, erau intrebati.

Intervievati de MTV, intr-un segment care trata exact filmele si posibilitatile unor filme cu personaje celebre din galeria Nintendo, inevitabil s-a ajuns si la o intrebare mai delicata – Un film Mario. Iar de aici intrebarile au curs cat se poate de elegant as putea spune, discutandu-se despre ce actori ar pune cei doi sa joace personajele titlului. Moment in care cei doi intervievati au avut o reactie surprinzatoare, spunand ca trebuie sa fie vorba despre frati, in mod sigur, Miyamoto adaugand entuziast ca trebuie sa fie si gemeni.

Sa fie un semn ca in sanul companiei japoneze se discuta despre un posibil film Mario? Poate chiar Zelda? Idei au fost aruncate in ring pana nu de mult. Pana si Netflix ar fi dorit o serie Zelda. Sa fie asta raspunsul la intrebarea de ce Nintendo a spus nu ofertei Netflix? Cine stie. Poate cei doi au avut un moment infantil si si-au gandit pentru cateva minute cum ar fi fost daca…

Interesant este ca in acelasi interviu, Takashi Tezuka a fost intrebat despre o posibila galerie de actori pentru un film Legend of Zelda, acesta raspunzand extrem de entuziast ca Link ar trebuii sa fie o fata:

„Este doar o parere personala, dar ar fi foarte distractiv si senzational daca Link ar fi fost jucat de o femeie. O femeie cu trasaturi masculine” Cine stie, poate un link Lucy Lawless? lucy lawless xena

Related Articles

Back to top button