GamingTech&IT

Se amână sezonul 6 din Fortnite

Mai sunt câteva zile la dispoziție pentru a debloca întreg battlepass-ul din sezonul 5 din Fornite. În caz că aștepți cu nerăbdare să afli misterul cuburilor de pe hartă, Epic Games a anunțat via Twitter că noul sezon va fi amânat pentru 27 septembrie, față de cum fusese anunțat inițial, pentru 25 septembrie.

Epic nu a oferit informații suplimentare legate de această amânare, dar vestea bună este că vei primi 400% XP per meci weekendul acesta, până pe 24 septembrie. Așa că va fi timp destul pentru a termina toate challenge-urile din săptămânile trecute.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button