TECH

Prețurile pentru kit-urile și abonamentele Starlink vor crește

De când 5 To Go a devenit 6,5 To Go, pare că întreaga lume a luat-o pe arătură cu prețurile. Asta se reflectă și în portofelele americanilor sau ale oricăror utilizatori care apelează la serviciile oferite de Starlink. Inflația este monstrul cel mare și rău din această poveste, fapt care este luat la cunoștință până și de Elon Musk. De aceea, utilizatorii continuă să primească email-uri care îi avertizează cu privire la scumpriea abonamentelor.

Din cauza inflației excesive, prețul kit-ului Starlink va creșde de la 500 de dolari la 550 de dolari pentru posesorii unui cont de depozit, respectiv 600 de dolari pentru toate celelalte categorii de utilizatori. De asemenea, prețul subscripției pentru serviciul Starlink va fi majorat la 110 dolari, în loc de 100 de dolari. Modificările vor intra în vigoare începând cu data de 22.04.2022

Mesajul precizează că utilizatorii care se încadrează în primul an de utilizare a serviciului vor putea, dacă doresc, să-și anuleze subscripția și vor primi înapoi o diferență parțială de 200 de dolari. Ori asta, ori își vor putea primi toți banii înapoi dacă aceștia și-au primit kit-ul de instalate în primele 30 de zile de la data activării. Este o veste cam nasoală pentru cetățenii țărilor care ar fi trebuit să beneficieze de internet de la Starlink gratuit sau la prețuri moderate. Bine, rămâne de văzut cărei categorii de utilizatori se adresează email-urile cu pricina, dar pe măsură ce costurile sar în aer în toată lumea, este doar o chestiune de timp până când lucrurile vor începe să scârțâie.

Ucraina primește internet de la Starlink – Cât de rapidă este conexiunea prin satelit a lui Elon Musk?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button