PC&Consoles

SCUM, un nou joc de supraviețuire de la creatorii lui Serious Sam

Sam cel Serios încă nu și-a făcut apariția la Gamescom, dar Croteam a dezvăluit că lucrează la un proiect nou. Acesta se numește SCUM și este un joc de supraviețuire descris ca fiind o evoluție însemnată a genului.

Forța principală din spatele proiectului este studioul Gamepires, responsabil în trecut pentru Gas Guzzlers, care a apelat la ajutorul celor de la Croteam și la Devolver Digital pentru a face un joc de supraviețuire cu un număr foarte mare de sisteme complexe care țin cont de fiecare lucru posibil. Spre exemplu, până și masa corpului personajului este calculată, aceasta variind în funcție de malnutriție, și având consecințe nefericite asupra puterii fizice.

SCUM este construit folosind motorul Unreal 4 și va fi concentrat pe multiplayer, jucătorii fiind criminali eliberați într-o zonă izolată din lume, unde vor trebui să supraviețuiască pentru amuzamentul publicului. Vor fi până și sponsori care pot oferi jucătorilor diverse bonusuri, abilități care încep de la datul cu ciomagul peste cap la hacking și multe altele.

Vă puteți gândi la el ca la un fel de DayZ combinat cu Hunger Games, dar fără zombies, sau ca la un The Culling mai complex. Jocul va avea numeroase elemente dinamice, mediul înconjurător și abilitățile personajelor fiind în continuă schimbare.

SCUM va fi lansat pe Steam Early Acces anul viitor.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button