MORE

Scrisoare deschisa catre Adam Sandler. Care are un nou film… despre jocuri!

Stimate domn Adam Sandler, In trecut (unul foarte indepartat, e drept) ai facut cateva filme haioase. Nu capodopere, nu filme care sa zguduie cinematografia din temelii, nu filme care te pun sa iti chestionezi existenta, filme… simpatice.

Din pacate, 90% din ceea ce ai produs, cel putin in ultimii 10 ani, este o mizerie de nedescris, cu accente de „sponsorizare” si evident, care prind la public. Grown Ups 1 si 2 a prins la public, dar nu si la cei care au doi neuroni in loc de unul singur. Dar acum, te-ai legat de jocuri!

Premisa filmului este simpla, pentru ca in ceea ce te priveste este putin probabil sa avem de-a face cu vreun concept nou. Vin extraterestrii si in loc sa atace pamantul cu „stiinta”, folosesc personaje din jocuri! Cuz why the hell not?! Evident, ai langa tine si aceeasi gloata de actori omniprezenti de suport, printre care si Peter Dinklage, care dupa succesul Game of Thrones este in orice joc sau film in ultima vreme, Kevin James, care ori de cate ori face o gluma se zvoneste ca un inger comite sepuku si o liota de personaje mai mult sau mai putin cunoscute, care te pot face sa iti pierzi cumpatul si neuronii.

Ce iese din tot acest ghiveci? Pixels. Un film care pune cap la cap jocuri vechi, cu care multi au crescut, si cel mai probabil va livra o experienta egala cu o lobotomie cinematografica, in care Adam Sandler isi va bate joc de copilaria multor gameri. Nu ne credeti? Trailerul mai jos.

ATENTIE, ACEST TRAILER CONTINE SCENE DE VIOLENTA IMPOTRIVA JOCURILOR! PERSOANELE CU PROBLEME SAU CARE SUFERA DE TOLERANTA SCAZUTA LA MIZERII VIZUALE SUNT RUGATE SA NU APESE BUTONUL DE PLAY. MULTUMIM. 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Cred ca se exagereaza un pic aici.E drept ca nu mai e ce a fost,dar nici atat de rau nu e.Sunteti prea seriosi…eu cred ca o sa fie un film reusit,poate nu atat de haios pe cat va asteptati,dar nici prost nu cred ca va fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button