MORE

Scriitorul seriei Half-Life paraseste Valve

Marc Laidlaw(a nu fi confundat cu Mike Laidlaw de la Bioware), omul responsabil pentru firul narativ al intregii serii Half-Life nu mai lucreaza la Valve.

Acesta a dezvaluit ca a parasit compania pentru a se concentra pe proiecte proprii, mai putin haotice ca industria jocurilor. Nu mai lucreaza la Valve in nici un fel de masura, asa ca nu mai poate oferi informatii despre ce planuri ar avea compania cu seria Half-Life, sau in ce directie se va duce povestea.

Marc Laidlaw a fost unul din cei mai vechi angajati ai companiei, incepand lucrul la Valve inca din 1997. El s-a ocupat atunci de unul singur de realizarea povestii pentru Half-Life, Half-Life 2 si apoi de construirea lumii in care aventura lui Gordan Freeman se petrece.

Pentru Half-Life Episode 1 si Episode 2 a mai avut ajutor pe partea de naratiune, dar tot el a fost scriitorul sef al proiectelor.

Laidlaw a declarat ca s-ar putea intoarce, ca un consultant doar, la Valve, in cazul in care va fi nevoie de ajutorul sau pentru dezvoltarea vreunui joc anume, candva, dar momentan este preocupat cu aplicarea talentelor sale in alte medii.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button