GamingRSS PaginaDeMedia

Scorn este un joc bizar, exclusiv pentru Xbox Series si PC

Iata ca inca un titlu isi va face debutul pe Xbox Series si pe PC, profitand de performantele next-gen. Auzisem de Scorn acum cativa ani. Un joc horror dubios, asemanator cu Agony. Se stia ca este in development, dar informatiile suplimentare au incetat sa mai apara, cu exceptia unui teaser destul de promitator, lansat prin luna mai a acestui an.

Ieri, Ebb Software au lansat un gameplay trailer de 14 minute care prezinta un nivel din lumea jocului. Nivelul acesta fusese trecut in revista pe undeva prin 2017, dar acum el a fost refacut pentru consolele next-gen. In plus, trailer-ul actual ne poarta prin partile care nu au fost explorate anterior.

Dupa doua incercari de finantare prin Kickstarter, tranzitia este vizibila. Scorn onoreaza cerintele actuale si isi face loc pe noua generatie de console si de PC-uri high-end.

Scorn introduce jucatorii intr-un univers bizar, ale carui surse de inspiratie evidente sunt lucrarile artistului H.R. Giger (cunoscut pentru contributia in cadrul francizei Alien) si ale pictorului Zdzisław Beksiński.

Scorn

Asemanarile sunt coplesitoare, dar in sensul bun.  Jocul este pe cat de visceral si ciudat, pe atat de interesant,iar povestea ramane deocamdata un mister.

Scorn va ajunge exclusiv pe PC si pe Xbox X/S prin 2021, iar posesorii de Game Pass vor putea incerca gratuit jocul timp de o zi. Pana atunci, haideti sa vedem ce dubiosenii apar prin joc:

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button