Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

Scoala de Hardware de la PC Garage invata copiii ce este tehnologia

PC Garage este unul dintre cele mai cunoscute magazine de electronice din Romania. De aceasta data, nu se adreseaza doar cunoscatorilor, astfel demareaza proiect „Scoala de Hardware„. Aceasta este o serie de emisiuni live interactive, care vor avea un format educativ si vor fi adresate copiilor.

Scoala de Hardware ii aduce la un loc pe Madalin, Razvan si Daniela, alaturi de diversi invitati cu care vor discuta tot ce inseamna hardware; de la PC-uri si laptop-uri, pana la periferice pentru acestea. Cam toata lumea stie ce este si ce face un calculator, insa exista cei curiosi care ar vrea sa descopere si cum se face unul. Pentru acesti oameni, programul acesta este solutia numai buna. Bine, este adresata juniorilor, dar nu cred ca se supara nimeni daca vor fi si intrusi mai batrani 😀

Scoala de Hardware va fi live pe canalul de YouTube PC Garage in fiecare joi, de la ora 15:00, incepand cu data de 2 Aprilie. Ca sa vezi, fix azi! Fiecare episod va fi dedicat cate unei componente de baza dintr-un PC. In plus, emisiunile vor contine si mici lectii de istorie a calculatoarelor si alte informatii interesante. Prin acest proiect educativ, PC Garage isi propune sa ii incurajeze pe cei mici sa faca primii pasi in lumea IT si sa interactioenze cu ei intr-un mod prietenos si usor de inteles. Le va pune la dispozitie materiale educative si informatii utile, primite direct de la reprezentantii brandurilor din domeniul IT.

Scoala online este viitorul!

Importanta tehnologiei in educatie incepe sa joace un rol din ce in ce mai important. Invatarea este mai eficienta cu ajutorul tehnicii de calcul moderne si ofera un avantaj scolilor. Mai ales in aceasta perioada, tehnologia s-a dovedit vitala pentru sistemul de invatamant si a facilitat continuarea cursurilor pentru multi elevi si studenti.

PC Garage are experienta necesara si s-a implicat mereu in campanii de incurajare a pasionatilor din Romania. Cu o comunitate puternica alaturi, compania considera ca a venit momentul pentru a mai face un pas si a decis ca isi poate folosi canalul de YouTube si in scopuri educative.

Scoala de Hardware se va difuza live in fiecare zi de joi, de la ora 15:00, pe canalul de YouTube PC Garage. Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a magazinului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button