TECH

Scizza: Cele mai bune felii de Pizza

Scizza: o bucatarie distractiva si plina de culoare va face experienta gatitului mult mai usoara. Ustensilele de bucatarie comice sunt funcționale și foarte practice si adauga un plus de vitalitate decorului vostru.

Scizza

Cand toata lumea se strange in jurul mesei sa serveasca pizza aburinda din cuptor, ce poate fi mai potrivit decat sa ai la indemana foarfeca Scizza?

Cele mai bune felii de pizza vor fi taiate cu Scizza si asta pentru ca partea sa inferioară include o spatulă nailon care nu va zgâria și va va ajuta la servit.

Pretul este de 23.95 € pe www.kookshop.es.

 

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button