PC&Consoles

Science Kombat a fost lansat

De vreun an de zile tot circula pe internet diverse gif-uri cu ceea ce par a fi personaje istorice, precum Darwin, executand o varietate de miscari demne de Street Fighter, de parca ar fi dintr-un joc de lupte. Eh, acel joc acum chiar exista.

Science Kombat este acum disponibil, gratuit, si poate fi jucat direct dintr-un browser. In acest titlu de lupte 2D, realizat in stilul jocurilor de 16 biti, veti lua rolul catorva persoaneje care au modelat stiinta de-a lungul veacului.

Aveti la dispozitie pe : Pitagora, Marie Curie, Newton, Tesla, Alan Turing, Einstein, chiar si pe Stephen Hawking. Fiecare personaj are propriul set de miscari speciale, desi nu se poate spune ca ar fi prea multe. Mai precis, fiecare are doua atacuri speciale, pe langa loviturile traditionale de pumni si picioare.

Science Kombat poate fi jucat in modul de lupte individuale sau turneu, la finalul caruia va veti lupta impotriva personificarii tuturor zeitatilor majore.

La nivel mecanic, jocul este departe de a fi perfect. Detectarea loviturilor este cam slaba, iar animatiile tind sa se termine inainte sa inceapa. Asta rezulta in a-l transforma pe Pitagora in cel mai OP luptator, deoarece poate face un atac in stilul drop kick-ului Akuma in timp ce se afla in animatia celuilalt atac special, care il face invulnerabil. Practic, nu poate fi atins.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button