Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Schimbarile hartii din DOTA 2 explicate in trei minute

/
/
/
/
image

Scormonind Youtube-ul, ca orice jurnalist harnic care isi face treaba de dimineata, am dat peste un clip destul de interesant care explica toate schimbarile hartii din DOTA 2 suferite in ultimul update, si totul intr-un clip de trei minute.

Clipul apartine celor de la DotaCinema, un popular canal de youtube dedicat DOTA 2, acestia explicand fiecare schimbare suferita de harta din joc. Indiferent ca este vorba despre estetica sau mecanica, un lucru este cert: acest video este extrem de informativ, ajutand jucatorii sa se orienteze mai bine pe noul playground. Totusi, de ce este atat de importanta aceasta schimbare a hartii? Ei bine, daca la nivel estetic nu pare cine stie ce, poate altera de exemplu felul in care iti pui ward-urile pe harta. Asta ca sa enumeram doar unul dintre lucrurile care pot influenta modul in care joci acest joc. Nu ne credeti?  Clipul este mai jos.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar