GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Schimbări mari pentru World of Warcraft

World of Warcraft va avea parte luna acesta de un nou expansion, Battle For Azeroth. Unul care promite să schimbe paradigma, să repolarizeze conflictul, să recontextualizeze contextul… știți voi, să atragă înapoi milioanele de jucători care au renunțat la MMO în ultimii ani.

O parte importantă din World of Warcraft Battle For Azeroth a sosit deja, sub forma unui update care modifică modul în care jocul tratează PvE și PvP. Simplu spus, nu mai există o diferență între serverele jocului pe baza acestor două criterii, deoarece ambele moduri coexistă la un loc. Veți găsi de acum înainte în panoul de talente al personajelor opțiunea de-a activa War Mode. Acesta activează PvP peste tot, indiferent dacă până acum erați pe un server de PvE.

În cazul în care vă întrebați dacă asta va însemna că în timpul unei bătălii aprigi veți vedea cum se plimbă printre combatanți niște indivizi imuni orice tip de daune, care doar se benoclează la acțiune, sistemul ține cont de asta. Cei care intră în War Mode vor fi trecuți în propria „fază” a serverului, în care sunt prezenți doar cei dornici de PvP. Astfel va exista ceva mai multă coeziune în ceea ce privește imersiunea.

Și că veni vorba de imersiune, Blizzard încearcă să amintească jucătorilor care vor fi personajele centrale din noile evenimente care vor avea loc în Battle for Azeroth, prin lansarea câtorva clipuri noi de prezentare, din seria Warbringers. Deocamdată au fost lansate doar două, cu Jaina și cu Sylvanas. Arată grozav… dar… cum să spun. Le țin minte și pe cele de la Warlords of Draenor, și dezamăgirea profundă de-a juca acel expansion. Oricum, măcar sunt foarte frumoase.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button