PC&Consoles

Schimbari mari la CS:GO

Un nou update a sosit pentru CS:GO, aducand cateva schimbari, cum ar fi trecerea hartii Inferno in rezerva si mutarea lui Nuke la Active Duty. Iar urme pentru schimbari si mai mari au fost descoperite.

Valve ar urma sa pregateasca un nou mod de matchmaking pentru Counter-Strike Global Offensive care va necesita conectarea contului la un telefon mobil.

Sistemul ar fi o evolutie a lui Steam Mobile Guard, aplicat sub forma a ceva numit CS:GO Prime. Implementarea initiala ar urma sa fie sub forma de beta si va presupune sa faceti upgrade contului vostru de CS:GO, de la unul normal, la unul Prime prin apasarea unui singur buton. Asta va lega contul  de Counter-Strike Global Offensive de telefonul asociat la contul de Steam.

Apoi, de fiecare data cand intrati in matchmaking veti fi potrivit cu alti jucatori care au conturi Prime. Puteti avea un singur cont Prime asociat cu un telefon, asa ca poate in acest fel va scadea numarul de strumfi care apar in joc. Sau, cine stie, poate Valve va gasi un mod de-a descuraja in acest fel si trisorii.

Nu este clar cand va fi implementata aceasta schimbare. Se asteapta ca anuntul oficial sa apara in curand.

[Reddit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button