PC&ConsolesȘtiri IT

Schimbari mari in League of Legends

Patch-ul 6.9 a pregatit cateva surprize pentru jucatorii de League of Legends, modificand sever obiecte, abilitati si cateva concepte de baza ale jocului.

Studioul Riot foarte determinat sa faca League of Legends un joc de la care nu poti lua o pauza, pentru ca atunci cand te intorci nu vei mai intelege ce se intampla. Cel mai recent patch, 6.9, aduce schimbari foarte mare pentru cativa dintre campionii jocului, cei din categoria Mage.

16 personaje de acest tip au fost alterate, unele putin, altele foarte mult, iar toate sunt acum afectate de indepartarea tuturor efectelor de Spell Vamp din obiecte. Efectul inca mai este prezent la lucruri precum pasiva Morganei, dar nu mai poate fi obtinut de alti eroi prin diverse artefacte, pentru ca de ce sa te poti distra jucand cu Mordekaiser, cand poti urma meta-ul. Cu aceasta ocazie a fost scos Will of the Ancients complet din joc.

O alta schimbare insemnata este ca a fost indepartat si conceptul de regenerare a manei din foarte multe obiecte, acesta fiind inlocuit cu o returnare a manei cheltuite. Asta chiar este o schimbare pozitiva, pentru ca ofera mai multa mana pe loc, nu cu timpul.

Dragonul a fost si el sever modificat, acum avand cativa frati. In loc de un singur dragon, vor fi 4 dragoni elementali, dintre care numai 3 isi fac aparitia intr-un meci. Fiecare dragon va oferi un buff diferit, iar dupa 35 de minute isi va face aparitia un Elder Dragon, care ofera alte bonusuri.

Alte modificari au fost introduse pentru jungla si pentru turete, acestea fiind acum ceva mai putin inutile.

In acest ritm, League of Legends 7.0 va fi un joc in totalitate diferit fata de ce a fost cu doi ani in urma.

[Riot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button