GamingPC&ConsolesTech&IT

Schimbări importante pentru World of Warcraft

Blizzard a implementat o serie de schimbări considerabile în World of Warcraft, celebrul MMO al cărui poveste din ce în ce mai încurcată face orice jucător de Warcraft 3 să uite încrucișat și să se întrebe cine sunt jumătate din personajele principale curente.

Pe de o parte, avem parte de o schimbare a sistemului prin care World of Warcraft redă grafica. DirectX 12 s-a alăturat familiei, devenind o opțiune pentru cei cu plăci video Radeon pentru a rula jocul. Poate funcționa și pe plăcile Nvidia, dar folosirea sa rezultă într-o scădere a performanței. Asta probabil se va repara cu timpul. Opțiunile de setare a graficii au fost și ele modificate, trecând de la Low-High la 1-10.

Apoi, vine și o veste bună pentru cei care vor să se apuce de World of Warcraft fără să îl cumpere. Nu pare să mai fie nevoie să faceți asta. Blizzard nu mai vinde varianta standard a jocului, ci doar expansion-ul Battle for Azeroth, ceea ce înseamnă că numai taxa lunară este necesară pentru World of Warcraft. De obicei situația este inversată, jocurile renunțe la taxa lunară și păstrează costul inițial. Dar din moment ce încă sunt milioane de oameni care joacă World of Warcraft, nu pare că Blizzard va călca pe această cărare prea curând.

[DSOGaming, Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button