PC&Consoles

Schimbari importante pe Steam

Valve a implementat cateva schimbari noi noute pe Steam, menite sa faca experienta utilizatorilor mai placuta si mai putin periculoasa.

In primul rand, securitatea serviciului a fost imbunatatita. De acum inainte, pentru a impiedica furtul de obiecte sau diversele alte inconveniente care se pot intampla atunci cand cineva incearca sa iti goleasca inventarul, in loc de 3 zile de suspendare a transferului de obiecte vor fi 15. Obiectele nu pot fi nici vandute nici date altui cont, daca nu aveti un autentificator mobil activat.

Cealalta schimbare, una mult mai importanta, este ca Valve a inteles in sfarsit ce inseamna un Bundle. Mai exact, ca daca detii un joc dintr-un Bundle de mai multe titluri, atunci ar trebui sa le poti cumpara pe celelalt, nu sa cumperi iar si jocul pe care il aveai.

Stiu, a durat un deceniu ca Steam sa primeasca o functie de baza pe care cam fiecare alt serviciu o are de la primul rasarit Arhaic, dar cel mai mult conteaza ca in sfarsit avem aceasta optiune.

Asa ca data viitoare cand mai apar reduceri pe Steam, la pachete de jocuri, s-ar putea sa va coste si mai putin daca aveti deja un titlu sau doua cumparate.

[Eurogamer, Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button