PC&Consoles

Scandalul Kingdoms of Amalur se apropie de final

Kingdoms of Amalur este una dintre cele mai placute si triste povesti relatate pana acum in industria gaming-ului. Eforturile lui Curt Schilling de a aduce la viata un joc si o serie de evenimente nefericite au dus la anularea unui MMO si un proces care inca din 2013 se pare ca nu isi gaseste finalitatea.

Fosta vedeta de Baseball Curt Schilling se pare ca a cazut de acord cu statul Rhode Island, stat caruia acum trebuie sa ii plateasca 2.5 milioane de dolari din cei 75 de milioane de dolari stipulati initial. 

Un judecator a validat intelegerea intre cele doua parti, astfel implicarea lui Schilling fiind zero din acest moment. Fostul jucator a declarat pe durata procesului ca nu a dorit ca studioul responsabil pentru Kingdoms of Amalur sa ajunga in acest stadiu. Totusi, si-a recunoscut o parte din fapte si a admis ca s-ar fi putut face multe lucruri mai bine. Acelasi Schilling care a dat vina pe statul Rode Island pentru ca nu a ajutat compania cu fonduri importante intr-un moment critic. Guvernatorul Lincoln Chafee a dezvaluit ca data de lansare a MMO-ului Project Copernicus la care lucra studioul a fost amanata pana in iunie 2013. Chafee a mai anuntat si ca statul incerca sa tina studioul solvent, ceea ce a determinat publisher-ul necunoscut sa renunte la parteneriat.

Este interesant ce se va intampla cu acest joc, daca EA sau alta companie va cumpara drepturile, fiind o poveste care a inceput frumos si s-a terminat tragic.

[Associated Press]

 

Tags

Related Articles

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close