PC&Consoles

Scandal in cadrul World Championships 2016 de CS:GO

The World Championship 2016 este un eveniment tinut de e-frag, unde 93 de echipe nationale de Counter-Strike: Global Offensive vor intra intr-o competitie cu premii totale de 100.000 de dolari americani.

Calificarile pentru eveniment incep in luna Iunie, iar finalele se vor desfasura intre 12 si 16 octombrie in Serbia. Capitanii echipelor nationale au fost alesi seara trecuta, capitanul romaniei fiind Dragos Karner, a.k.a. KrieppeN, managerul echipei TeG, conform anuntului de pe site-ul HLTV. Acesta ar fi urmat sa fie insarcinat cu compozitia echipei nationale a Romaniei in cadrul evenimentului.

Spunem ar fi urmat, pentru ca acesta a postat astazi un update pe pagina personala de Facebook, care scoate la iveala probleme serioase privind felul cum este organizat evenimentul, precum si jocuri politice penibile din scena romaneasca de CS:GO.

Se pare ca E-Frag ar fi acordat initial rolul de capitan al echipei nationale lui KrieppeN. Acest lucru nu a convenit managerului echipei XPC, Omicron, care intr-o conversatie pe Steam cu KrieppeN a declarat ca daca el nu este declarat capitan, intreaga echipa XPC (care compune cinci din cei zece jucatori de top ai Romaniei la CS:GO), nu ar participa in competitie.

conversatia intre omicron si kriepp

f05HPWmDaca situatia este asa cum se afiseaza, se pare ca managementul echipelor de eSports in Romania este la pamant. Asemenea comportament nu are ce cauta in nici un fel de sport.

Capture

Pe site-ul HLTV, KrieppeN era inca listat drept capitan la ora scrierii acestei stiri. Pe de alta parte, pe site-ul E-Frag, reprezentantul Romaniei este afisat ca fiind Omicron.

Am contactat E-Frag pentru comentarii oficiale si vom reveni cu update-uri asupra situatiei pe masura ce avem detalii suplimentare.

Postarea lui KrieppeN poate fi vizionata mai jos.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button