GamingPC&ConsolesTech&IT

Scalebound ar putea reînvia pe Switch

În epoci de mult apuse, când părea de parcă Xbox One va fi o consolă interesantă, Microsoft promitea marea cu sarea și un joc de acțiune de la inegalabilul studiou Platinum Games, Scalebound.

Câțiva ani mai târziu, jocul a tot ezitat să și facă apariția, iar cu doi ani în urmă jocul a fost anulat cu totul. Această decizie a lovit studioul Platinum Games destul de tare, ajungând în mari dificultăți economice din care nu ar fi ieșit dacă nu se întâmpla ca Nier Automata să fie un succes de proporții.

Cei care sunt totuși curioși despre cum ar fi fost Scalebound de jucat ar putea avea ocazia să îl încerce cu propriile lor mâini, atât timp cât au un Nintendo Switch la îndemână. Conform celui mai recent zvon care zburdă prin internet, jocul a fost preluat de Nintendo și a fost transformat într-un titlu exclusiv pentru Switch.

Zvonul nu ar fi chiar atât de improbabil din două motive. Unul ar fi că Nintendo deja are o istorie foarte fericită cu Platinum Games, finanțând producția lui Bayonetta 2. Iar celălalt ar fi că Microsoft nu mai are marca înregistrată pentru Scalebound, aceasta expirând.

Un anunț oficial se așteaptă să vină în viitorul apropiat, cel târziu pe la E3.

[Nintendo Life]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button