Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Scalebound a fost anulat

/
/
/

Microsoft a venit cu o veste proastă pentru cei care se așteptau să vadă un joc de lupte grozav pe consola lor Xbox One sau pentru Windows, Scalebound a fost anulat.

Compania a dezvăluit că a ordonat încetarea producției jocului, la acesta lucrând de câțiva ani buni studioul Platinum Games. Cei care sperau să vadă pe Xbox sau PC încă un joc de acțiune de la creatorii lui Bayonetta nu sunt prea mulțumiți de această decizie, în special pentru că nu a fost oferit un motiv clar.

Microsoft doar a declarat că după ceva dezbatere s-a decis anularea proiectului. Compania ține totuși să își asigure fanii că nu a anulat încă Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2 sau Sea of Thieves.

Starea jocului este deocamdată necunoscută, Microsoft refuzând să dezvăluie dacă drepturile pentru Scalebound se află la ei sau la Platinum Games. Ca urmare, nu se poate spune cu siguranță dacă există vreo șansă ca studiou să reia proiectul pe cont propriu în viitor.

[IGN]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

7 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar