MORE

SBRotator pentru iOS 8, transforma visul „ancestral” al rotirii Springboard-ului de pe orice iPhone in realitate. Ca pe 6+.

SBRotator a indeplinit dorinta multora de a putea roti Springboard-ul iPhone-ului inca de la inceputurile jailbreakului, si asa cum spune chiar developerul tweakului, este cea mai bine vanduta creatie a sa din 2009 incoace.

Desi a fost implementat bine, se intampla adesea sa fii trimis in Safe Mode din cauza eventualelor erori pe care le cauzeaza. Apple a avut intotdeauna obiceiul de a “imprumuta” cele mai bune idei din comunitatea de jailbreak pentru a le implementa chiar ei. Desi nu este un lucru tocmai onorabil (mai ales ca nu acorda nici un fel de credit dezvoltatorilor initiali), personal imi convine aceasta practica a lor, pentru ca inginerii de la Apple pot implementa aceste functii in cel mai functional si eficient mod.

Evident, o data cu sosirea iPhone-ului 6Plus, a sosit si rotirea nativa a Springboard-ului acestuia. Din pacate insa, nu au lasat-o ca optiune de activare/dezactivare pe alte dispozitive. Aici intervine Elias Limneos, cel care a implementat rotirea nativa in al sau SBRotator si acum aceasta functie poate fi activata pe orice dispozitiv cu iOS 8. Mai mult decat atat, tweakul ofera mai mult decat simpla rotire a Springoard-ului, acesta aduce si posibilitatea rotirii Lock Screen-ului si a unor aplicatii care in mod normal nu se rotesc, precum Facebook.

SBRotator for iOS 8 poate fi descarcat din repo-ul BigBoss la $2,99.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button