GamingRSS PaginaDeMedia

Satisfactory vine in sfarsit si pe Steam in aceasta seara

Daca a fost un joc lansat anul trecut care a trecut pe sub radar, acesta este Satisfactory. Jocul creat de Coffee Stain, oamenii din spatele lui Goat Simulator, a debutat ca exclusivitate Epic Games Store. Acesta a primit recenzii pozitive insa, iar lumea a devenit din ce in ce mai interesata. Astfel, jocul va fi lansat si pe Steam odata cu update-ul cu numarul 3.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, Satisfactory este un joc special. Este un titlu first-person in care poti construi sisteme complexe si creativitatea este cam ultima ta piedica. Cea mai noua actualizare a jocului introduce si mai multe elemente care sa te ajute sa duci la bun sfarsit proiectele incepute.

A fost oare benefica exclusivitatea Epic Games Store?

Cand vine vorba despre Epic Games Store, personal am ajuns sa accept ca a aparut inca un jucator de piata de gaming pe PC. Imi place modul in care acestia sustin dezvoltatorii indie si incurajeaza marile corporatii sa le ofere mai multe procente din castiguri. Totusi, pentru Satisfactory nu cred ca a mers foarte bine lansarea. Daca ar fi fost pe Steam de la bun inceput, cred ca nu am mai fi vorbit despre el drept un joc ce a trecut pe sub radar. Din pacate, sau din fericire, vine in foarte scurt timp si cu update-uri la zi. Un motiv numai bun sa ii dau si eu o sansa dupa ce l-am tot amanat.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button