GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Satisfactory s-a vândut binișor pe EGS

Și continuă să se vândă binișor pe Steam

Acum că expiră pe bandă rulată perioada de exclusivitate a jocurilor de pe Epic Games Store, lumea cu siguranță se întreabă cum se vând acestea pe Steam. Eh, un răspuns a fost oferit recent de dezvoltatorii lui Satisfactory, Coffee Stain Studios, ce au dezvăluit exact câte exemplare a vândut jocul pe ambele platforme.

În total, Satisfactory are 1.32 de milioane de unități vândute până la această oră. Dintre acestea, 958 de mii au fost pe Epic Store, într-un an, iar 367 de mii au fost vândute pe Steam în doar o lună. Pentru și mai mult context, a fost nevoie de trei luni ca jocul să vândă o jumătate de milion pe Epic, ceva ce pare că se va întâmpla mult mai repede pe Steam dacă va continua această tendință.

Aveți mai jos mai multe detalii direct de la producător.

Și despre ce este Satisfactory? Vă puteți gândi la el ca la un Factorio în first person. Dacă asta nu are sens pentru voi, este un joc la care în loc să aduni resurse cu pumnul, ca în Minecraft, construiești lanțuri industriale automate și foarte complicate. De ce? Multe motive. Unele chiar au legătură cu obiectivele jocului.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button