GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Satellite Reign este momentan gratuit pe Humble Store

Dacă vânați ocazionalul joc video gratuit și căutați ceva nou de jucat, vă puteți îndrepta acum spre Humble Store, și să vă adăugați Satellite Reign la contul vostru de Steam. În prezent, este disponibil gratuit pentru sistemele de operare Windows, Mac și Linux, și va rămâne gratuit până mâine, 21 aprilie, ora 20 (ora locală), sau până se epuizează stocul. Ceea ce înseamnă că ar trebui să vă grăbiți să-l luați cât încă e disponibil.

Satellite Reign este un joc în stilul lui Syndicate realizat de o echipă formată din foști angajați Bullfrog și Lionhead. Este un joc de strategie în timp real, care vă pune la dispoziție un grup de patru agenți, fiecare având abilități unice. Misiunea voastră este să eliberați un oraș cyberpunk de sub controlul corporațiilor malițioase.

Pentru a face acest lucru, puteți personaliza fiecare membru al echipei voastre după propriile preferințe. Poate doriți să vă furișați, imobilizând inamicii înainte să știe că sunteți acolo. Sau, dacă vă echipați personajele în mod diferit, le puteți înzestra cu arme care să rezolve problemele într-un mod mult mai direct. Puteți juca întregul joc în co-op cu până la trei prieteni. Asigurați-vă că le spuneți să descarce jocul înainte ca acesta să revină la preț întreg.

Satellite Reign are nota 75 pe Metacritic. De când au apărut recenziile, jocul a primit o serie de actualizări pentru a rezolva unele dintre problemele de ordin tehnic. Oricine este interesat de jocurile de strategie cyberpunk ar putea să-i dea o șansă și să-l descarce. Puteți face asta accesând link-ul de mai jos. Dacă îl veți revendica, acesta va rămâne atașat contului vostru de Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Satellite Reign este momentan gratuit pe Humble Store | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button