PC

Satechi anunță un hub USB-C pentru iMac și iMac Pro

Alături de precomenzile iMac Pro care au început de ieri, Satechi a anunțat lansarea unui nou hub USB-C pentru iMac Pro si iMac care se potrivește perfect sub monitor cu un design curat și funcțional.

Satechi face o varietate de accesorii pentru Apple, inclusiv popularul hub Type C pentru MacBook Pro. Oferta cea mai recentă este Aluminium Type-C Clamp Hub Pro și este special creată pentru noile modele iMac Pro precum și pentru modelele iMac de 4K și 27-inch 5K iMac cu porturi Thunderbolt 3 / USB C.

Este oferit atât în varianta silver cât și space gray, și include porturi USB 3.0 (până la 5Gbps), 1 port USB C (numai pentru date) și atât un slot microSD, cât și un cititor de carduri SD de dimensiune mare.

Aluminium Type-C Clamp Hub Pro folosește un mecanism inteligent pentru montarea pe partea inferioară a iMac-ului vostru pentru un aspect simplu și elegant, și un acces facil la porturi.

Noul hub este disponibil pentru precomandă acum de pe site-ul Satechi, cu disponibilitate începând cu data de 5 ianuarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button