GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Sari direct in actiunea lui Red Dead Redemption 2 cu aceste salvari post-intro

Red Dead Redemption 2 este unul din cele mai importante titluri lansate pe PC in acest an, dar lansarea sa oficiala a avut loc acum mai mult de un an, asa ca multi oameni care astazi se bucura de joc la 60FPS si rezolutie 4K au terminat deja povestea pe PlayStation sau Xbox. Stiind deja despre ce este vorba, poate unii dintre voi vreti sa treceti direct la partile interesante ale jocului fara sa trebuiasca sa treceti prin prima parte a jocului care va poate manca chiar si cateva ore.

Va sare in ajutor Nexus Mods, care ofera doua salvari in acest moment: Quickstart si RDR2 Intro Completed Save File. Acestea nu sunt moduri, dar sunt doua salvari care va vor usura viata daca ceea ce va doriti este sa sariti direct in actiunea jocului. Pentru a folosi una dintre aceste salvari, pur si simplu descarcati fisierul si copiati salvarea in C:\Users\<name>\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles. Mai apoi sunteti gata sa intrati in joc si sa incarcati salvarea.

Salvarile nu ar trebui sa aiba un impact asupra jocului per total, iar singurele mici diferente sunt legate de inclinatia nivelului de onoare pe care o are personajul tau, dar in afara de asta, nici o decizie permanenta nu a fost luata deci nu ai motive sa-ti faci griji ca vei fi obligat sa urmezi „finalul rau” al jocului. Presupun ca nu este nevoie sa va spun asta, dar o sa-l citez pe creatorul salvarii Quickstart: „Daca este pentru prima data cand jucati RDR2, v-as sfatui sa jucati de la inceput pana la sfarsit deoarece este unul dintre cele mai bune jocuri ale momentului.”

Rockstar a lansat si o actualizare a launcher-ului propriu care ar trebui sa remedieze problemele intalnite de unii jucatori de Red Dead Redemption 2, dupa o lansare nu chiar atat de fericita de care a avut parte un joc altminteri genial.

PC Gamer

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button