PCȘtiri ITTECH

Sapphire a dezvăluit RX Vega Nitro+

Cei care tot așteaptă să vadă pe piață modele de plăci video RX Vega customizate își vor avea visele împlinite în curând.

Sapphire a dezvăluit seria RX Vega Nitro +, ce include plăci video atât din categoria RX Vega 56, cât și RX Vega 64. Prețurile pentru acestea ar trebui să fie mai apropiate de ceea ce trebuia să aibă RX Vega de la început, varianta 64 costând în jur de 660 de dolari/euro.

Trăsătura cea mai important ale acestor modele customizate este alimentarea cu energie pentru care a optat Sapphire. În cazul în care vă gândeați la eficiență energetică sporită și poate folosirea unui conector de 8 pini și unul de 6 pini, probabil aveați așteptări prea mari. Variantele Sapphire RX Vega 64 Nitro+ și Sapphire RX Vega 56 Nitro+ au câte trei conectori de 8 pini. Pe de o parte, înseamnă că ambele modele au frecvențe destul de bune, chiar cele mai mari din categoria lor, de 1611MHz și respectiv 1575MHz. Pe de alta, consumul de energie va fi imens, dar cel măcar cele trei ventilatoare sunt în stare să facă față căldurii destul de bine..

Important este că cine vrea un RX Vega customizat are acum ceva mai multe opțiuni pe piață.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button