GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Șansele ca un alt studio să mai facă un joc Fallout sunt foarte mici

Fallout: New Vegas din 2010 a fost dezvoltat de Obsidian Entertainment, nu de Bethesda Game Studios în sine. Jocul a fost, în general, bine primit, atât de comunitate cât și de critici, fiind în general lăudat pentru lumea largă, detaliată și misiunile pline de personalitate. În timp ce Obsidian a spus că ar dori să mai facă un alt joc Fallout într-o bună zi, se pare că nu se va întâmpla. Șeful Bethesda, Todd Howard, a declarat într-un nou interviu că studioul ar face mai degrabă jocuri mari pe plan intern.

El a spus într-un interviu pentru The Guardian că nu este gata să spună categoric că un joc Fallout făcut de un studio extern nu se va mai întâmpla niciodată – dar să nu contăm pe asta.

Nu aș spune „niciodată”. Acum că firma noastră este atât de mare, este întotdeauna mai bine să păstrăm lucrurile interne… devine mai puțin probabil, dar nu aș putea spune „niciodată”. Mi s-a părut că băieții de la Obsidian au făcut o treabă fabuloasă.

Pe lângă biroul lor principal din Maryland, Bethesda Game Studios a deschis un studio în Montreal în 2015. La începutul acestui an, Bethesda a redenumit BattleCry Studios ca Bethesda Game Studios Austin, cu sediul în Austin, Texas. Echipa a lucrat anterior la BattleCry.

Ținând cont de aceste aspecte, asta înseamnă că Bethesda are un număr mai mare de angajați pentru realizarea de jocuri decât aveau acum mulți ani în urmă, când au mers la Obsidian pentru a face un joc Fallout. Având în vedere mărimea și statura mărcii Fallout, este logic ca Bethesda să dorească să dezvolte intern noi titluri pentru serie, deoarece teoretic oferă companiei mai mult control asupra produsului final.

Următorul joc de la Bethesda Game Studios este Fallout 76 care va fi lansat în acest an, un joc concentrat pe multiplayer. După aceasta, studioul va lansa noul său joc sci-fi Starfield, după care va veni rândul lui The Elder Scrolls VI.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button