MORE

Au fost anunțate noi carduri SD SanDisk pentru condiții extreme

Western Digital a dezvăluit o nouă serie de soluții de stocare sub forma cardurilor SD SanDisk Automotive, Industrial și Industrial XI.

Cum diferă acestea față de cardurile SD pe care le folosim aproape în fiecare zi? Sunt certificate pentru a funcționa la temperaturi extreme și probabil mor mai greu ca un card SD menit pentru un telefon mobil. Toate acestea au capacități care variază între 8GB și 64GB, seria industrială ajungând până la 128GB. În ceea ce privește viteze, toate au un minim de 10MB/s pentru scriere secvențială, ajungând până la 50MB/s scriere aleatoare și 80MB/s pentru citire. Viteza poate că nu pare impresionantă, nu asta era ideea. Toate vin cu capabilități de monitorizare pentru depistarea de proleme și retenția datelor.

Seria Automotive este construită pentru a fi folosită la mașini, drone și alte vehicule, așa că sunt certificate să funcționeze la temperaturi care variază într -40 de grade celsius și 85 de grade celsius.  Seria Industria oferă atât carduri SD, cât și microSD, cu rezistență de la -25 la 85 de grade, precum și o anduranță de 192TB de scriere. Seria Industrial XI este la fel de rezilientă ca cea pentru mașini.

Toate aceste noi produse vor fi disponibile din această toamnă.

[Anand Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button