PC&Consoles

Sanctum 2 este gratuit pe Humble Store

Sanctum 2, jocul care combină stilul FPS cu tower defense este gratuit pentru o scurtă perioadă de timp, ca parte din sezonul de reduceri Humble Store Fall Sale.

Probabil știți deja ce aveți de făcut. Dați un click aici, adăugați în coș, completați achiziția, și gata! Dacă mai aveți încă bani de cheltuit, puteți arunca o privire pe celelalte titluri care sunt la reducere în această perioadă în catalogul lor.

Borderlands: The Pre-sequel – 12 euro (reducere 70%)
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition – 20 euro (reducere 60%)
Cities: Skylines – 7 euro (reducere 75%)
XCOM 2 Digital Deluxe Edition – 21,44 euro (reducere 67%)

Cele mai multe dintre prețurile de pe Humble Bundle sunt aceleași ca și cele oferite în Steam Autumn Sale, dar un procent din achizițiile din Humble Store se îndreaptă spre sprijinirea organizațiilor caritabile. Jocul gratuit mai este disponibil până diseară la ora 20 (ora României).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button