GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Samurai Shodown revine într-un reboot pentru PS4

SNK lucrează la un nou titlu din seria de jocuri de lupte Samurai Shodown, care va fi lansat pentru PlayStation 4 în 2019. În timp ce detaliile despre joc sunt puține, știm deja că va fi dezvoltat pe motorul Unreal Engine de la Epic și are un stil vizual colorat. Ca și în cazul jocurilor anterioare din serie, lupta se concentrează pe arme, iar personajele iconice precum Haohmaru și Nakoruru își fac apariția.

Un trailer stabilește de asemenea povestea jocului, care are loc în 1787, în cel de-al șaptelea an al erei Tenmei. Matsudaira Sadanobu a fost numit consilier al șogunului și a dat sarcina de a inaugura o nouă epocă de reformă prin epoca Kanei. Focul, ruina și foametea continuă să se răspândească, iar o nouă putere malefică amenință Japonia.

Ultimul episod al seriei a fost Samurai Shodown: Sen, lansat în 2009 pentru Xbox 360, așa că au trecut aproape 10 ani de când fanii acestei serii de jocuri de lupte de la SNK au tot așteptat ceva nou. Samurai Shodown, de asemenea cunoscut sub numele de Samurai Spirits, este venerat de mulți entuziaști de jocuri de luptă, care plasează această serie la același nivel cu Street Fighter și Tekken.

Pentru fanii genului, sunt foarte multe așteptări în lunile următoare. Nu doar cu conținut nou pentru Street Fighter V și Tekken 7, dar și pentru Dragon Ball FighterZ, care a captat aparent atenția celor care caută un joc bazat pe echipe, asemănător cu Marvel Vs. Capcom.

Un alt joc de lupte mare la orizont este SoulCalibur VI, care va fi lansat pentru Xbox One, PS4 și PC pe 19 octombrie. Personajele clasice, cum ar fi Astaroth și Seong Mi-Na, au confirmat că se întorc pentru cel mai nou titlu din serie, dar dezvoltatorul Bandai Namco a creat, de asemenea, un nou personaj numit Azwel. În ceea ce privește luptătorul oaspete, Geralt din Rivia din seria The Witcher va ocupa acest loc.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button