Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung W2019 a aparut recent in cateva imagini

/
/
/
img

Samsung pregătește următoarea iteratie a unui flagship cu clapetă numit W2019. Dispozitivul este deja certificat de TENAA, prezentand un buton Bixby pe lateral și o nouă culoare rose gold. Telefonul a aparut in diferite imagini in weekend, iar recent a aparut si un videoclip care ne ofera o noua perspectiva asupra dispozitivului.

Telefonul va avea două ecrane de 4,2 inchi pe partea superioară a carcasei, în timp ce partea de jos vine cu o tastatură T9. Partea inferioară este rezervată unei grile pentru difuzor și portului USB-C, însă este posibil ca telefonul să elimine mufa audio de 3,5 mm. W2019 va fi primul telefon din clasa de varf a celor de la Samsung care face acest lucru – chiar si Galaxy Note9 are un port pentru casti.

Ne așteptăm ca telefonul să apara la sfârșitul lunii noiembrie/ începutul lunii decembrie, dar probabil va ramane disponibil numai în China, la fel ca iterațiile anterioare ale seriei W.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar