MORE

Samsung VR si-a facut, intr-un final, aparitia!

Gratie celor de la The Verge, Samsung VR si-a facut intr-un final aparitia! Dupa nenumarate speculatii si o groaza de concepte, avem modelul final al castii virtuale a celor de la Samsung.

Stim deja de ceva vreme ca Oculus Rift foloseste acelasi display ca cel de pe Samsung Note 3, la fel cum stim si faptul ca cei de la Oculus sunt implicati intr-o maniera, inca nespecificata, in dezvoltarea lui Samsung VR. Totusi, dupa ce am vazut cateva scurgeri de informatii, avem acum o posibila varianta finala.

Din pacate nu arata atat de bine pe cat ne-am imaginat noi, semanand mai mult cu un binoclu rudimentar bolnav de sindromul Down, dar pana la urma, conteaza performanta nu si aspectul, mai ales ca acesta se poate modifica.

Principiul este simplu: Ai doua lentile in fata carora introduci telefonul, si il conectezi cu ajutorul unui cablu USB. O data ce ai facut asta, ai acces la minunata lume virtuala, cateva aplicatii si jocuri fiind deja in dezvoltare pentru Samsung VR. Din spusele celor de la The Verge, un produs final vom vedea probabil la IFA Berlin, dar noi, la [email protected], avem „asa o impresie” ca o aparitie neasteptata va avea loc mult mai curand. Samsung sunt oricum cunoscuti pentru faptul ca aduc uneori pe piata tehnologii inca experimentale. Vezi cazul lui Gear!

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close