MORE

Samsung va vinde telefoane high-end recondiționate de anul viitor

Apple nu mai este singurul mare producător de telefoane care să se apuce de revânzarea produselor recondiționate, Samsung anunță că va face același lucru din 2017.

Cu lansarea fiecărui model nou de Galaxy, Samsung tot se trezește că a primit înapoi de la clienții săi modelele vechi, existând numeroase promoții de upgrade care permit așa ceva. În loc să le lase să zacă degeaba sau să le dezmembreze, Samsung a decis să recondiționeze și să vândă din nou aceste produse, la prețuri ceva mai mici.

Inițiativa aceasta va fi valabilă inițial pentru telefoanele vândute în SUA și Coreea de Sud, dar nu s-a specificat exact unde vor fi vândute telefoanele după ce sunt recondiționate… deși probabil va fi cam în aceleași teritorii.

Important este că cei care speră să pună mâna pe un telefon high-end într-o bună zi… din generația anterioară, vor avea posibilitatea să o facă la un preț mai mic decât cel al pieței. Nu au spus încă exact cât de mic.

 Sigur, telefoanele vor fi în esență la mâna a doua, dar Samsung probabil se va asigura că anumite probleme, ca ecrane sparte, carcase crăpate, baterii moarte sau viruși, vor fi adresate înainte ca dispozitivele să fie revândute.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button