Telefoane

Samsung va scoate iar la vânzare Galaxy Note 7

Am o veste foarte bună pentru cei care erau mari fani ai telefonului Galaxy Note 7, acesta va reveni pe piață fără acea proprietate buclucașă care putea duce la panică pe avioane și mașini incendiate.

Samsung anunță că a pus la punct un plan prin care va reintroduce telefonul pe piață, într-o variantă recondiționată care să permită folosirea sa fără vizite la camera de urgență. Aceste telefoane vor fi disponibile prin diverse programe care permit achiziția de modele la mâna a doua, recondiționate, dar numai după ce Samsung discută cu autoritățile în vigoare pentru a se asigura că nu vor mai fi probleme cu interzicerea lor. Nu s-a specificat exact câte telefoane din nenumăratele care au fost retrase de pe piață vor ajunge iarăși în magazine.

Modelele care nu vor fi scose din nou la vânzare urmează să fie dezasamblate. Piesele lor vor fi folosite pentru a produce telefoane noi, dar probabil nu și bateria. Apoi, cele care nu vor fi folosite nici măcar pe post de donator de componente vor fi ciopârțite, iar materialele lor vor fi extrase pentru a fi refolosite mai târziu.

Nu sunt informații despre când exact va reveni Galaxy Note 7 în mâinile utilizatorilor.

[PC World]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button